Projecten Ibis Las- en Constructiebedrijf

Wij doen naast scheepsreparatie ook zeer bijzondere projecten. Onderstaand een greep uit de meest bijzondere projecten die wij hebben mogen uitvoeren. Heeft u een gespecialiseerde of bijzondere constructieklus dan kunt u dus ook zeker bij ons terecht. Informeer eens naar de mogelijkheden, wij gaan graag voor u aan de slag!

Bijzondere projecten Ibis Las- en Constructiebedrijf

Orbit Tower

Voor het project Orbit Tower leverden wij de klok. Ontworpen door beeldhouwer Sir Anish Kapoor en ingenieur Cecil Balmond, is de ArcelorMittal Orbit een van de meest opvallende en duurzame projecten van de Olympische en Paralympische Spelen van 2012 in Londen. De ArcelorMittal Orbit is gemaakt van 35.000 bouten en genoeg staal om 265 dubbeldekker bussen te maken. De ArcelorMittal Orbit is gemaakt van 600 geprefabriceerde sterachtige knooppunten.

Southampton

Voor de universiteit van Southampton hielpen wij mee aan het Spark Gebouw. Het prachtige centrale atrium van zestig meter en de dramatische verhoogde 'pod' van de Spark spreken tot de verbeelding van zowel de bouw- en onderwijssector als de passanten.

Bulbsecties

Wij zijn sterk in vormwerk, vanaf de start van ons bedrijf hebben we een groot aantal bulbsecties kunnen opleveren voor verschillende werven. Daarbij streven we altijd naar de hoogste kwaliteit. Onder toezicht van Lloyds - Bureau Veritas hebben we naar volle tevredenheid bij Barkmeijer Stroobos vier bulbsecties met een ijsklasse opgeleverd. Totaalgewicht 117 ton, met een huiddikte van ca. 18 mm.

Loopbrug formule 1 circuit Abu Dhabi

Qua laswerk en constructie kunnen wij elk project aan. In Abu Dhabi hebben wij in samenwerking met Centraal Staal de moeilijkst te vormen delen voor een loopbrug met accommodatievoorzieningen over een Ferrari circuit geconstrueerd. Hier kregen we veel waardering voor onze aanpak en afwerking.

Een overzicht